Lys 2 vær. lejligh. i vestbyen

Faciliteter

Areal
61m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
47 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Ny Kastetvej
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

5.400 kr

Depositum:

16.200 kr

Leje per måned:

5.400 Kr/md

Stor lejlighed på 61 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Ny Kastetvej i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Ny Kastetvej i 9000

Husleje
Du skal betale 5.400 kr. om måneden for dette lejemål på Ny Kastetvej.
Depositum
Du skal lægge 16.200 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-07-01.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.