Lys 2-værelses bolig med sydvendt altan

Faciliteter

Areal
67m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Richard Mortensens Vej
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

23.400 kr

Leje per måned:

11.700 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Lys 2-værelses bolig med sydvendt altan Lys 2-værelses bolig med sydvendt altan Prøvebolig beliggende: Richard Mortensens Vej 64, 2. th. 2300 København S Bastionen er et spændende byggeri med en stærk arkitektonisk identitet, tegnet af prisvindende Danielsen Architecture. Fælledens landskab er trukket ind som vertikale haver, der pryder facaden samt i den store gårdhave, der byder på alt fra gemmesteder, hyggekroge, høje træer, små bakker og enggræs. Det sydvestlige hjørne af Bastionen er bevidst lavere end de andre for at trække sol ind i gårdrummet og give mest mulig udsigt. Denne løsning gør også at lejlighederne gennemstrømmes af dagslys. Boligerne i Bastionen er designet, så de matcher en moderne livsstil. Her skal man ikke bekymre sig om græs, der skal slås eller vedligeholdelse af hus. Her får du tid og overskud til de ting, du holder af. Med Bastionen får du et hjem med både livskvalitet og håndværkskvalitet. En særlig kvalitet ved Bastionen er de 32 lejligheder som i forlængelse af lejligheden har tilknyttet en privat, vindafskærmet terrasse på mellem 18-28 m2. Den vindafskærmede terrasse binder på smukkeste vis ude- og inderummet sammen. Her får du et hjem med l...

Stor lejlighed på 67 m2 til leje 2300 København S

I denne lejlighed på Richard Mortensens Vej i København S får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Richard Mortensens Vej i 2300

Husleje
Huslejen for denne bolig på Richard Mortensens Vej  ligger på 11.700 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 23.400 kr.

Andre lejemål i 2300 København S

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 2300 København S? Du kan i øjeblikket finde 891 boliger til leje i København S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.