Lys 2 værelses i Vestbyen

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Absalonsgade
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

5.950 kr

Depositum:

17.850 kr

Leje per måned:

5.950 Kr/md

Velindrettet 2 værelses. Stor entre med plads til garderobeskab samt skohylder mv. Stort badeværelse med plads til vaskesøjle. Soveværelse med plads til garderobeskab og evt skrivebord. Stuen er i åben adgang til det lyse køkken, hvor der kan installeres opvaskemaskine. Stort velholdt fælles areal med plads til grill og hygge. Depotrum medfølger. Skriv lidt om dig/jer selv ved interesse - HUSK MAILADRESSE OG MOBILNR

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Absalonsgade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Absalonsgade i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Absalonsgade ligger på 5.950 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.850 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.