Lys 2 værelses lejlighed i roligt kvarter

Faciliteter

Areal
55m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Søren Norby Vej
Forbrug:

350 kr/md

Forudbetalt leje:

3.595 kr

Depositum:

10.785 kr

Leje per måned:

3.595 Kr/md

Stor lejlighed på 55 m2 til leje 9900 Frederikshavn

I denne lejlighed på Søren Norby Vej i Frederikshavn får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Søren Norby Vej i 9900

Husleje
Du skal betale 3.595 kr. om måneden for dette lejemål på Søren Norby Vej.
Depositum
Du skal lægge 10.785 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9900 Frederikshavn

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9900 Frederikshavn? Du kan i øjeblikket finde 137 boliger til leje i Frederikshavn netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.