Lys 3 vær. lejlighed i Fåborg centrum

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Østergade
Depositum:

19.500 kr

Leje per måned:

6.500 Kr/md

3 værelses lejlighed på 2 sal. Lejligheden er nyrenoveret med lyse trægulve i egetræ.

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 5600 Faaborg

På Østergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 82 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Østergade i 5600

Husleje
Du skal betale 6.500 kr. om måneden for denne bolig på Østergade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 19.500 kr.

Andre lejeboliger i 5600 Faaborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 5600 Faaborg? Du kan i øjeblikket finde 14 lejeboliger i Faaborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.