Lys 3 værelses i rolige men centrale omgivelser i Vejle C

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
34 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Fredensgade

Leje per måned:

5.850 Kr/md

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 7100 Vejle

I denne lejlighed på Fredensgade i Vejle får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Fredensgade i 7100

Husleje
Du skal betale 5.850 kr. om måneden for denne bolig på Fredensgade.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-03-15.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 232 lejeboliger i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.