Lys 4 værelses lejlighed

Faciliteter

Areal
98m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
33 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Otto Brandenburgs Vej
Forbrug:

1.050 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

47.850 kr

Leje per måned:

15.950 Kr/md

Poppelholm ligger i første række til vandet, lige ned til Sluseløbet med en enestående udsigt til Amager Fælled. Både udsigten og den hyggelige lille lystbådehavn skaber en unik, maritim stemning. Til de tre andre sider inviterer de hyggelige kanaler dig nærmere, om så du har lyst til at nyde en kop kaffe eller vil lufte kajakken. Når du bor i Poppelholm, får du både en privat altan eller terrasse – og en hyggelig gårdhave, hvor du kan mødes med naboerne.Har du brug for en parkeringsplads, er der mulighed for at leje p-plads i ejendommens p-kælder. LejlighederneFælles for lejlighederne er et gavmildt lysindfald. Det mærker du også i Poppelholm, hvor lyset møder de smukke elementer fra HTH i køkkenet. Det er også HTH elementer, du finder i badeværelset. er udstyret med hårde hvidevarer fra Siemens. Med størrelser fra 72 til 159 kvm finder du lejligheder til flere tidspunkter i livet. Planløsningerne i Poppelholm er velgennemtænkte, og med 2 til 5 værelser får du det, du har behov for i dit nye hjem. Du kan vælge mellem lejligheder og kanalhuse i to plan, der alle har enten altan eller terrasse – et fantastisk, privat uderum, der gør hjemmet endnu større.Vær opmærksom på, at der i...

Stor lejlighed på 98 m2 til leje 2450 København SV

På Otto Brandenburgs Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 98 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Otto Brandenburgs Vej i 2450

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Otto Brandenburgs Vej er 15.500 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 46.500 kr.

Andre lejemål i 2450 København SV

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 2450 København SV? Du kan i øjeblikket finde 433 lejeboliger i København SV netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.