Lyse lejligheder med altan

Faciliteter

Areal
87m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.000 kr/md

Depositum:

36.900 kr

Leje per måned:

12.300 Kr/md

Lyse lejligheder med altan Lyse lejligheder med altan Åbent hus søndag 10.00 - 11.00 mød op ved ILVA, Søndre Ringvej 35 C, 2605 Brøndby. I Kirkebjerg Parken kan stort set alle boligbehov opfyldes – fra den velindrettede 2-værelses lejlighed til den store 4-værelses lejlighed med egen tagterrasse. Alle lejligheder er udført i lyse, vedligeholdelsesvenlige materialer. I alle opholdsrum er der parketgulve i egetræ, og du har behagelig gulvvarme i alle rum. Køkkenet er et moderne og funktionelt Invita-køkken, alle hvidevarer er fra Blomberg, og der er naturligvis både vaskemaskine og tørretumbler i alle lejligheder. Kirkebjerg bliver en helt ny bydel. Der bliver tale om en ny grøn og hyggelig bydel kun 16 km fra Rådhuspladsen i København. Området er under hastig forandring – de gamle industribygninger forsvinder, og nye boliger vokser op mellem træer og grønne arealer. Der kan ansøges om ét mindre husdyr. Kirkebjerg Parken har en stor p-kælder, hvor der bliver mulighed for at leje en p-plads. Lejligheden er klar til overtagelse 01.04.21 Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen og mulighed for en fremvisning på tlf. 33 33 03 05 eller mail: EMAIL *Bemærk at billedern...

Stor lejlighed på 87 m2 til leje 2605 Brøndby

På Mekanikvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 87 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Mekanikvej i 2605

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Mekanikvej er 12.300 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 36.900 kr.

Andre lejeboliger i 2605 Brøndby

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2605 Brøndby? I øjeblikket finder du 6 lejeboliger i 2605 Brøndby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.