Meget lækker og lys 3 værelses centralt i Næstved

Faciliteter

Areal
145m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jul 2021
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

850 kr/md

Forudbetalt leje:

10.237 kr

Depositum:

30.711 kr

Leje per måned:

10.237 Kr/md

Stor Lejlighed på 145 m2 til leje

Depositum: Du skal lægge 30711 i depositum for at leje dette lejemål. Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-07-01.

Andre lejemål i 4700 Næstved

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 4700 Næstved? I øjeblikket kan du finde 15 lejeboliger i 4700 Næstved her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.