Møblerede værelser nær Billund, alt inkl.

Faciliteter

Areal
16m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Leje per måned:

2.800 Kr/md

På Grindstedvej ved Billund findes på en ejendom flere forskellig størrelser værelser og en enklet lejlighed, som alle udlejes møblerede for en nærmere aftalt periode. Alle værelser er med adgang til fælles køkken med spisefaciliteter, dagligstue samt toilet- og badeforhold. Der er desuden fælles parkering i gården og fælles terrasseareal til fri benyttelse. Forbrug af el, vand og varme er inkl. i huslejen. Der betales dog for brug af vaskeri. På ejendommen findes 1 værelse, dobbelværelser samt en enkelt lejlighed med stue/kontor og soveværelse. Husleje for værelser er kr. 2.800 alt inkl. Lejligheden udlejes for kr. 5.000 alt inkl.

Mindre lejlighed på 16 m2 til leje i 7184 Vandel

I denne lejlighed på Grindstedvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 16 m2.

Om lejeboligen på Grindstedvej i 7184

Husleje
Du skal betale 2.800 kr. om måneden for dette lejemål på Grindstedvej.

Andre lejemål i 7184 Vandel

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7184 Vandel? I øjeblikket kan du finde 1 lejeboliger i 7184 Vandel her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.