Møbleret lejlighed i Gentofte - KUN VIRKSOMHEDER

Faciliteter

Areal
67m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Søgårdsvej
Forbrug:

750 kr/md

Depositum:

35.700 kr

Leje per måned:

11.900 Kr/md

Møbeleret lejlighed med central beliggenhed i Gentofte, tæt på det pulserende forretningsliv i Gentofte bymidte og de skønne grønne områder omkring Gentofte Sø. Lejligheden indeholder 1 stue samt 2 soveværelser. Hertil også en lille havestue, der kan bruges som gæsteværelser eller kontor. KUN VIRKSOMHEDER

Stor lejlighed på 67 m2 til leje 2820 Gentofte

I denne lejlighed på Søgårdsvej i Gentofte får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 67 m2.

Om boligen på Søgårdsvej i 2820

Husleje
Huslejen for denne bolig på Søgårdsvej ligger på 11.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 35.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2020-03-16.

Andre lejemål i 2820 Gentofte

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 2820 Gentofte? Du kan i øjeblikket finde 8 lejeboliger i Gentofte netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.