KUN 1 BOLIG TILBAGE

Faciliteter

Areal
91m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
1. maj 2022
Dato
53 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nonnebakken
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

22.425 kr

Leje per måned:

8.495 Kr/md

Hus til leje på 91 m2 7080 Børkop

I dette hus på Nonnebakken får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 91 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om boligen på Nonnebakken i 7080

Husleje
Du skal betale 8.495 kr. om måneden for denne bolig på Nonnebakken.
Depositum
Du skal lægge 22.425 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2022-01-01.

Andre lejemål i 7080 Børkop

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7080 Børkop? I øjeblikket finder du 19 lejeboliger i 7080 Børkop her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.