Moderne lejlighed på 1. sal

Faciliteter

Areal
103m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

750 kr/md

Depositum:

32.160 kr

Leje per måned:

10.720 Kr/md

Stor lejlighed på 103 m2 til leje 8000 Aarhus C

På Pollenvænget finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 103 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Pollenvænget i 8000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Pollenvænget ligger på 10.720 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 32.160 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-01-02.

Andre lejeboliger i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 252 lejemål i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.