Moderne lokaler i Horsens centrum

Faciliteter

Areal
231m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Gaven
Depositum:

111.000 kr

Leje per måned:

18.500 Kr/md

Nyopført erhvervslejemål med bruttoetageareal på 231 m2 i Horsens centrum udlejes til kontor, tegnestue, designvirksomhed, showroom m.m. Lokalerne, der er særdeles lyse, er alle forsynet med solafskærmning og har iøvrigt også bredbåndsadgang m.m. Det er nogle af de mest moderne erhvervslokaler, det er muligt at leje i centrum. Selvom bygningen ligger i gågaden, er der mange gode parkeringsmuligheder inden for kort afstand. Lejemålet består af 4 store lokaler og 2 mindre, køkken, 2 badeværelser med toilet på 2. sal og toilet på 1. sal. Herudover er der separat depotrum på 11 m2. Bygningen, der er godt isoleret, har genvex i samtlige rum. Det er muligt at dele lejemålet i 2 på henholdsvis 104 m2 og 127 m2. Det er muligt at leje hele bygningen - altså også butikslokalet på 161 m2.

Stor lejlighed på 231 m2 til leje 8700 Horsens

I denne lejlighed på Gaven får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 231 m2.

Om lejemålet på Gaven i 8700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Gaven er 18.500 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 111.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8700 Horsens

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8700 Horsens? Du kan i øjeblikket finde 223 boliger til leje i Horsens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.