møllehøj – nyopførte lejeboliger centralt i herning

Faciliteter

Areal
111m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Møllehøj
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

11.500 kr

Depositum:

34.500 kr

Leje per måned:

11.500 Kr/md

<p>på møllegade i herning opføres 42 nye arkitekttegnede lejligheder til udlejning. lejlighederne får alle store vestvendte altaner om mod en rolig gård, hvor udsigten og solen er i højsæde. i gårdrummet skal livet leves i små oaser med hyggelige mødesteder, grønne områder og godt naboskab. </p> <p>tæt på skole, indkøb, gågade, caféer, busforbindelse, park, døgnåben tankstation m.v., er møllehøj en af de mest centrale placeringer i herning midtby, med flotte udviklingsplaner i området. </p> <p>der er lagt vægt på detaljer i projektet, hvor arkitekterne bl.a. har forsøgt at udnytte hver en m2 i boligerne, så man får mest mulig plads. det ses bl.a. på at der er minimeret på spildplads i fordelingsgange og indretning af rummene. alligevel virker lejlighederne store og rummelige med god plads.</p> <p>altanerne er af meget stor størrelse og lavet i beton. ved at de er lavet af beton, får man følelsen af at de er meget sikre at gå på når man betræder altanen. størrelsen giver god plads til både 4 eller 6 personers bord, grill og cafébord.</p> <p>værelserne er opbygget af lette vægge i gasbeton. dermed er der mulighed for at man kan...

Stor lejlighed på 111 m2 til leje 7400 Herning

På Møllehøj finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 111 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Møllehøj i 7400

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Møllehøj er 11.500 kr.
Depositum
Du skal lægge 34.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 7400 Herning

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7400 Herning? I øjeblikket finder du 136 lejeboliger i 7400 Herning her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.