Nær Vejle bymidte 2 vær. udlejes

Faciliteter

Areal
61m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
13 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Grejsdalsvej
Forbrug:

660 kr/md

Depositum:

15.300 kr

Leje per måned:

5.100 Kr/md

Stor lejlighed på 61 m2 til leje 7100 Vejle

I denne lejlighed på Grejsdalsvej i Vejle får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Grejsdalsvej i 7100

Husleje
Huslejen for denne bolig på Grejsdalsvej  ligger på 5.180 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 15.540 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 232 lejemål i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.