Niels Steensens Vej 2-64

Faciliteter

Areal
69m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
138 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Niels Steensensvej
Depositum:

0 kr

Leje per måned:

5.616 Kr/md

Afdelingen består af 32 rækkehuse opført i 1981. Beliggende tæt ved sundhedshuset. Her er 1, 2 og 3 værelses lejligheder i størrelser på 34 m 2 - 85 m 2

Hus til leje på 69 m2 6430 Nordborg

I dette hus på Niels Steensensvej får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 69 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Niels Steensensvej i 6430

Husleje
Du skal betale 5.101 kr. om måneden for denne lejebolig på Niels Steensensvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 0 kr.

Andre lejeboliger i 6430 Nordborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6430 Nordborg? I øjeblikket finder du 33 lejeboliger i 6430 Nordborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.