Norskov Parken. Lejlighed 80 kvm - 2 vær.

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Højrupsvej
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

6.575 kr

Depositum:

19.725 kr

Leje per måned:

6.575 Kr/md

Nu tilbydes nyopførte boliger på til leje. Der er 12 lejligheder på 80 kvm - 6 på 1. sal og 6 i stueplan med hhv. altan på 10 kvm eller terrasse. Dette er en lejlighed på 80 kvm i stueplan med dejlig terrasse. Drømmer I om at bo midt i Frederikshavn, tæt ved indkøb, busforbindelse, Bangsboskoven og byens centrum, så er Norskov Parken måske noget for jer ? Lækre lejligheder i høj kvalitet, står klar til at tage imod nye familier. Byggeriet er opført i eksklusive materialer så som blødstrøgne teglsten, træ/alu vinduer, flotte altaner/terrasser m.v. Indenfor er boligerne indrettet med HTH-interiør, smukke klinke- og trægulve, gibslofter med akustikfelter, glatte hvide døre. m.v. Lejligheden er indrettet med: Entre, flot køkken-alrum (Keramisk kogeplade, indbygningsovn, køle/fryseskab, emjhætte og opvaskemaskine), stue, soveværelse og lækkert badeværelse med plads til vaskesøjle. Til hver lejlighed hører der et godt udhus. Endviderer er der mulighed for leje egen carport for kr. 300 pr. mdr. Der er personlift til 1. sal. Kontakt EDC Frederikshavn for aftale om fremvisning og evt. lejekontrakt.

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 9900 Frederikshavn

I denne lejlighed på Højrupsvej i Frederikshavn får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Højrupsvej i 9900

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Højrupsvej  ligger på 6.575 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 19.725 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9900 Frederikshavn

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9900 Frederikshavn? Du kan i øjeblikket finde 137 lejemål i Frederikshavn netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.