Ny fireværelses lejlighed med uderum

Faciliteter

Areal
107m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

750 kr/md

Depositum:

31.500 kr

Leje per måned:

10.500 Kr/md

Stor lejlighed på 107 m2 til leje 8000 Aarhus C

På Pollenvænget finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 107 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Pollenvænget i 8000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Pollenvænget  ligger på 10.500 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 31.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2020-01-07.

Andre lejeboliger i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 252 lejeboliger i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.