Nybyggede 2-værelses lejligheder i Parkbyen

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

8.000 kr

Depositum:

24.000 kr

Leje per måned:

8.000 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Velkommen indenfor i det spritnye byggeri, Parkbyen, som står klar til indflytning juni 2021. Med en lejlighed i Parkbyen kommer du til at bo med Golfparken som nabo og tæt på skoler, indkøbsmuligheder og daginstitutioner. Når byggeriet står færdigt kommer der ligeledes til at være fri adgang til skønne, grønne opholdsarealer lige ved din bolig. Denne 2-værelses lejlighed byder på alt, man kan ønske sig! Du får en mindre entré, et åbent køkken/alrum i lyse elementer, stue, badeværelse med mulighed for installation af vaskesøjle, soveværelse samt eget depotrum. Lejligheden har ligeledes en dejlig altan, hvor sommeraftnerne kan nydes. Lejlighederne i Parkbyen oser af kvalitet og luksus - det fantastiske lysindfald, de lyse elementer, gulvvarmen og de smukke trægulve gør, at du får en yderst moderne lejlighed i et helt nyt område, hvor du kan sætte dit helt eget præg på indretningen. Der er aflåst cykelkælder, gratis parkering, elevator og dørtelefon i bygningen. Det er tilladt at holde husdyr. OBS. Disse billeder er fra en 2-værelses lejlighed på 6. sal. Priserne starter fra 7800 kr. for en identisk lejlighed på 4. sal. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har forelsket di...

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Egeparken i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Egeparken i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Egeparken er 8.000 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 24.000 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-01-06.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.