BYNÆRE STUDIEBOLIGER

Faciliteter

Areal
62m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

250 kr/md

Depositum:

31.350 kr

Leje per måned:

10.450 Kr/md

2-værelses lejlighed i Valby BYNÆRE STUDIEBOLIGER Er du studerende eller nyuddannet? Så kunne en 2-værelses lejlighed på Søndre Fasanvej måske være noget for dig! Lejlighederne er et gammel plejehjem, som er blevet totalrenoveret. De fremstår derfor i dag rigtig lyse, velindrettet og opført i gode materialer. Du bemærker kun, at det er et gammelt plejehjem i det at gangarealerne er meget brede. Alle lejligheder indeholder et opholdsrum med stue og mindre køkken i et. Desuden et mindre gangareal samt eget badeværelse med brus. Til nogle af lejlighederne er der privat terrasse/altan: Se om dette fremgår af plantegningen. Der er et fællesrum på hver etage, som alle beboer må benytte. Til disse fællesrum er der også adgang til udearealer. Endvidere findes der vaskerum, cykelparkering og depotrum i ejendommes kælder. Ejendommen ligger mellem Valby og Frederiksberg. I gåafstand ligger Søndermarken og Frederiksberg Have, hvor det er oplagt at motionere, gå ture eller bare flade ud, når vejret er godt. Desuden ligger Valby Langgade ca. 100 meter fra adressen, hvor der findes masser af cafeer, restauranter og små hyggelige butikker. I ejendommens stueetage er der indkøbsmuligheder. ...

Stor lejlighed på 62 m2 til leje 2500 Valby

I denne lejlighed på Søndre Fasanvej i Valby får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Søndre Fasanvej i 2500

Husleje
Du skal betale 10.450 kr. om måneden for dette lejemål på Søndre Fasanvej.
Depositum
Du skal lægge 31.350 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 2500 Valby

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 2500 Valby? Du kan i øjeblikket finde 148 boliger til leje i Valby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.