Nybyggeri - Marienlundsparken - Klar til indflytning

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

7.200 kr

Depositum:

21.600 kr

Leje per måned:

7.200 Kr/md

Nyt ejendomskompleks med i alt 20 lejligheder. Ejendommen er centralt beliggende med b.la. kort gå afstand til handle muligheder og Ikast centrum. Mens der kun er få minutter i bil til Herning motorvejen. Via en lokalplan er området blevet ændret til et roligt boligområde. Ejendommen er færdig opført og klar til indflytning. Ejendommen består af 2 bygninger sammen med en fælles p-plads. Der 10 lejligheder i stueplan med terrasse fordelt på de 2 bygninger med 5 lejligheder i hver. Tilsvarende er der 10 lejligheder på 1. sal med egen altan. Der er 7 forskellige typer af indretning, dog primært 3 værelses lejligheder med 2 soverum. Der er trappeopgang med elevator til 1. salen. Lejlighederne er fra 71 - 103 kvm. Huslejen ligger fra 7.200 - 8.900 kr. pr. måned + forbrug Forbrugstal er anslået, da det er nybyggeri.

Stor lejlighed på 78 m2 til leje 7430 Ikast

I denne lejlighed på Marienlunds Alle i Ikast får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Marienlunds Alle i 7430

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Marienlunds Alle  ligger på 7.200 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.600 kr.

Andre lejeboliger i 7430 Ikast

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 7430 Ikast? Du kan i øjeblikket finde 31 lejemål i Ikast netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.