Nybyggeri - Marienlundsparken - Klar til indflytning

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

8.700 kr

Depositum:

26.100 kr

Leje per måned:

8.700 Kr/md

Nyt ejendomskompleks med i alt 20 lejligheder. Ejendommen er centralt beliggende med b.la. kort gå afstand til handle muligheder og Ikast centrum. Mens der kun er få minutter i bil til Herning motorvejen. Via en lokalplan er området blevet ændret til et roligt boligområde. Ejendommen er færdig opført og klar til indflytning. Ejendommen består af 2 bygninger sammen med en fælles p-plads. Der 10 lejligheder i stueplan med terrasse fordelt på de 2 bygninger med 5 lejligheder i hver. Tilsvarende er der 10 lejligheder på 1. sal med egen altan. Der er 7 forskellige typer af indretning, dog primært 3 værelses lejligheder med 2 soverum. Der er trappeopgang med elevator til 1. salen. Lejlighederne er fra 71 - 103 kvm. Huslejen ligger fra 7.200 - 8.900 kr. pr. måned + forbrug

Stor lejlighed på 95 m2 til leje 7430 Ikast

På Marienlunds Alle finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 95 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Marienlunds Alle i 7430

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Marienlunds Alle  ligger på 8.700 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.100 kr.

Andre lejeboliger i 7430 Ikast

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7430 Ikast? I øjeblikket kan du finde 31 lejeboliger i 7430 Ikast her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.