Nybygget lejlighed i 2 plan med 47m2 stor tagterrasse

Faciliteter

Areal
133m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forbrug:

350 kr/md

Depositum:

52.500 kr

Leje per måned:

17.500 Kr/md

Lejligheden Boligen er en af 17 nyopførte kvalitetsboliger i Stenløse - Syd. Boligen ligger på 1. sal og er i 2 etager og indeholder i underetagen en dejlig entre med garderobe samt adgang til gæstetoilet med brusebad. På denne etage findes desuden stor og meget lys opholdsstue og dejligt åbent køkken, hvor det lækre Svanekøkken er monteret langs den ene væg. Køkkenet har Siemens hvidevarer med pyrolyseovn, induktionskogeplade, opvaskemaskine og køle-/fryseskab. Trappen til overetagen lander på en lys repos hvorfra der er adgang til et stort badeværelse med væghængt toilet og bruseniche med flotte fliser og vaskesøjle. Fra reposen er der desuden adgang til lejlighedens 3 dejlige soveværelser, hvoraf de to har adgang til den 47m2 store tagterrasse. Der er ligeledes udgang til tagterrassen fra reposen. Der er gulvvarme i alle rum og en lofthøjde på 2,9 meter i underetagen og 2,5 meter i overetagen. Der er desuden indlagt fibernet med mulighed for tilmelding til internet, TV og telefoni. Ejendommen Bebyggelsen ligger tæt på grønne områder, daginstitutioner, Egedal indkøbscenter med 70 butikker og Stenløse station. Turen fra Stenløse station til Hovedbanegården tager 39 minutter med...

Stor lejlighed på 133 m2 til leje 3660 Stenløse

På Hareleddet finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 133 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Hareleddet i 3660

Husleje
Du skal betale 17.500 kr. om måneden for denne bolig på Hareleddet.
Depositum
Du skal lægge 52.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 3660 Stenløse

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 3660 Stenløse? Du kan i øjeblikket finde 2 lejeboliger i Stenløse netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.