Nyistandsat 2 værelses lejlighed

Faciliteter

Areal
77m2
Værelser
3 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Forbrug:

750 kr/md

Forudbetalt leje:

5.900 kr

Depositum:

17.700 kr

Leje per måned:

5.900 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Pæn og ny istandsat 3 værelses lejlighed på 77 kvm. Lejligheden er beliggende på tæt på grønne området og kun 100 meter fra limfjordsbroen. Indrettet med entré med adgang til mindre depotrum, som kan bruges som stort garderobe skab eller opbevaringsrum, pænt nyere badeværelse, køkken, 2 gode værelser, hvoraf det ene værelse har fransk altan. I kælderen er der fælles vaskeri, tørrerum og depotrum. Derudover hyggelig baggård. Der er mulighed for at parkere i gården. - Vi gør opmærksom på, at billederne er fra en lignende lejlighed fra 1. salen. Der indbetales udover huslejen kr. 200 til vaskeri i kælderen.

Værelse til leje på 77 m2 i 9400 Nørresundby

Dette store værelse til leje på Engvej i 9400 Nørresundby. Værelset er på 77 m2. Så er du på udkig efter et fint og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Engvej i 9400 Nørresundby

Husleje
Huslejen for denne bolig på Engvej  ligger på 5.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 17.700 kr. i depositum for at leje dette værelse.

Andre værelser til leje i 9400 Nørresundby

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9400 Nørresundby? Du kan i øjeblikket finde 62 boliger til leje i Nørresundby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.