Nyistandsat 3'er med kort afstand til Brabrand søerne

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
19 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Engdalsvej
Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

27.495 kr

Leje per måned:

9.185 Kr/md

Flot 3-værelses med altan og attraktiv beliggenhed. Med sin beliggenhed i højt stueplan ligger man godt med en absolut topbeliggenhed i Gl. Brabrand! Her ligger man i gåafstand til Brabrand Søen, Årslev Engsø og de skønneste naturområder, skov og etablerede stisystemer. Indflytningsklar bolig med funktionel planløsning. Opholdsstue der har et dejligt lysindfald samt udgang til sydvest vendt altan, 2 regulære værelser, nyrenoveret badeværelse med vindue og hvidt lyst køkken med god skabsplads og opvaskemaskine. Mulighederne for dagligvareindkøb, skole, sportsinstitution og offentlig transport må siges at være gode, da ejendommen er placeret med en rigtig god infrastruktur. Bus stoppested er for enden af vejen, og er nemt tilgængeligt. I kort afstand fra lejligheden ligger Brabrand-stien, hvorfra man nemt kan komme til Aarhus By via cykel. Ved ejendommen er der flere store grønne arealer med legeplads. Foran ejendommen er der gratis parkeringsplads. I kælderen er der et pulterrum, som er tilknyttet lejligheden. Der er ligeledes mulighed for at leje et møde/festlokale mod betaling.

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 8220 Brabrand

I denne lejlighed på Engdalsvej i Brabrand får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Engdalsvej i 8220

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Engdalsvej er 9.185 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 27.495 kr.

Andre lejemål i 8220 Brabrand

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8220 Brabrand? I øjeblikket finder du 57 lejeboliger i 8220 Brabrand her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.