Nyistandsat lejligehed i Viborg Centrum

Faciliteter

Areal
40m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Forbrug:

1.100 kr/md

Depositum:

16.500 kr

Leje per måned:

5.500 Kr/md

Nyindrettet og nyrenoveret lejlighed på 40 kvm. lige i hjertet af Viborg Bymidte og det pulserende gågadenet. Lejligheden ligger på 2. sal og er netop nu ved at gennemgå en totalmodernisering. Lejligheden forventes at stå klar til indflytning i maj 2019. Ønsker du at høre mere om denne kommende lejebolig, så kontakt os og hør nærmere. * Bemærk: Alle forbrugsudgifter er ekskl. lejen og er anslåede, idet det faktiske forbrug ikke er repræsentativt.

Mindre lejlighed på 40 m2 til leje i 8800 Viborg

I denne lejlighed på St. Sct. Mikkels Gade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 40 m2.

Om lejemålet på St. Sct. Mikkels Gade i 8800

Husleje
Huslejen for denne bolig på St. Sct. Mikkels Gade  ligger på 5.500 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 16.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.