Nyopført gennemgående 2 værelses

Faciliteter

Areal
66m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

300 kr/md

Depositum:

24.897 kr

Leje per måned:

8.299 Kr/md

RISSKOV – KLITGÅRDSHAVE Nyopført gennemgående 2 værelses Klitgårdshave er et skønt byggeri med funktionelle boliger bygget i kvalitetsmaterialer, og lejlighederne har et fantastisk lysindfald, der gennemstrømmer hele boligen. Type 2 er en skøn lejlighed med et stort køkkenalrum og en dejlig lys opholdsstue samt et rummeligt soveværelse med skabe og fransk altan. Stuen ligger i åben forbindelse med det flotte HTH-køkken i lyse elementer og herfra er der udgang til en stor altan, som sikrer et naturligt lys i lejligheden. Fra alrummet er der indgang til et skønt badeværelse med skabsarrangement med vask, væghængt toilet, bruseniche og vaskesøjle. Lejligheden er perfekt til parret eller singlen. Til ejendommen kommer der også en stor tagterrasse, hvor fællesskabet med dine nye naboer kan nydes. Med en lejlighed i Klitgårdshave er du nær alt, du skal bruge i din hverdag. Du finder indkøb i det kommende supermarked i selve bebyggelsen samt både Skejby Centret og Veri Center tæt på. Der er ligeledes mange uddannelsesinstitutioner i nærheden eksempelvis Århus Universitet, der kun er en cykeltur på ti minutter fra hjemmet. Kan du godt lide at gå eller løbe en tur i det fri, er der ...

Stor lejlighed på 66 m2 til leje 8240 Risskov

I denne lejlighed på Kamma Klitgårds Gade - TYPE i Risskov får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 66 m2.

Om lejeboligen på Kamma Klitgårds Gade - TYPE i 8240

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Kamma Klitgårds Gade - TYPE er 8.299 kr.
Depositum
Du skal lægge 24.897 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8240 Risskov

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8240 Risskov? I øjeblikket kan du finde 250 lejeboliger i 8240 Risskov her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.