Nyopført gennemgående 2 værelses

Faciliteter

Areal
66m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

300 kr/md

Depositum:

25.497 kr

Leje per måned:

8.499 Kr/md

RISSKOV – KLITGÅRDSHAVE Nyopført gennemgående 2 værelses Klitgårdshave er et skønt byggeri med funktionelle boliger bygget i kvalitetsmaterialer, og lejlighederne har et fantastisk lysindfald, der gennemstrømmer hele boligen. Type 2 er en skøn lejlighed med et stort køkkenalrum og en dejlig lys opholdsstue samt et rummeligt soveværelse med skabe og fransk altan. Stuen ligger i åben forbindelse med det flotte HTH-køkken i lyse elementer og herfra er der udgang til en stor altan, som sikrer et naturligt lys i lejligheden. Fra alrummet er der indgang til et skønt badeværelse med skabsarrangement med vask, væghængt toilet, bruseniche og vaskesøjle. Lejligheden er perfekt til parret eller singlen. Til ejendommen kommer der også en stor tagterrasse, hvor fællesskabet med dine nye naboer kan nydes. Med en lejlighed i Klitgårdshave er du nær alt, du skal bruge i din hverdag. Du finder indkøb i det kommende supermarked i selve bebyggelsen samt både Skejby Centret og Veri Center tæt på. Der er ligeledes mange uddannelsesinstitutioner i nærheden eksempelvis Århus Universitet, der kun er en cykeltur på ti minutter fra hjemmet. Kan du godt lide at gå eller løbe en tur i det fri, er der ...

Stor lejlighed på 66 m2 til leje 8240 Risskov

I denne lejlighed på Kamma Klitgårds Gade - TYPE i Risskov får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Kamma Klitgårds Gade - TYPE i 8240

Husleje
Du skal betale 8.499 kr. om måneden for dette lejemål på Kamma Klitgårds Gade - TYPE.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 25.497 kr.

Andre lejemål i 8240 Risskov

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8240 Risskov? Du kan i øjeblikket finde 250 lejemål i Risskov netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.