Nyopført ikke ryger bolig i centrum.

Faciliteter

Areal
104m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forudbetalt leje:

25.500 kr

Depositum:

25.500 kr

Leje per måned:

8.500 Kr/md

Lejlighed i 2 etager (1.+2. sal).Samtlige lejlighedens lysindfald er monteret med solafskærmning. Boligen består af stor stue, et værelser, køkken alrum og badeværelse med toilet. Lejligheden, der er særdeles godt isoleret, har genvex i samtlige rum. Der er installeret køleanlæg. Køkken alrum udgør et værelse. Komfur og emhætte installeres. Der er forberedt til installation af øvrige hvidevarer - herunder vaskesøjle.

Stor lejlighed på 104 m2 til leje 8700 Horsens

På Graven finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 104 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Graven i 8700

Husleje
Du skal betale 8.500 kr. om måneden for denne bolig på Graven.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 25.500 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8700 Horsens

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8700 Horsens? I øjeblikket kan du finde 223 lejeboliger i 8700 Horsens her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.