Nyopført ikke ryger bolig i centrum.

Faciliteter

Areal
127m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forudbetalt leje:

32.400 kr

Depositum:

32.400 kr

Leje per måned:

10.800 Kr/md

Lejlighed i 2 etager (1.+2. sal). Lejligheden, har alt i hårde hvidevarer. Desuden er alle lysindfald monteret med solafskærmning. Boligen består af stue, 2 værelser, køkken, badeværelse og 2 toiletter. Lejligheden, der er særdeles godt isoleret, har genvex i samtlige rum. Der er installeret køleanlæg.

Stor Lejlighed på 127 m2 til leje

På Graven 7 finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Apartment er på hele 127 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig Lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Graven 7 i 8700 Horsens

Du skal betale 10800 kr. om måneden for dette lejemål på Graven 7. Depositum: Depositummet for dette lejemål er på 32400 kr. Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-07.

Andre lejemål i 8700 Horsens

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8700 Horsens? I øjeblikket kan du finde 225 lejeboliger i 8700 Horsens her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.