Nyopført lejligehed i Greve, tæt på København udlejes

Faciliteter

Areal
107m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hundige Strandvej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

13.825 kr

Depositum:

41.475 kr

Leje per måned:

13.825 Kr/md

Moderne velindrettede lejligheder i et plan. Denne lejlighed er beliggende i stue etage, til højre eller venstre. Lejligheden har depotrum og der er fælles parkering til boligerne. Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed Hundige Strandvej er en attraktiv beliggenhed. Ikke mindst fordi du er tæt på den smukke natur og rekreative områder. Et stenkast fra dit nye hjem, har du ikke mindre end 7 km hvid sandstrand, der rangerer blandt Danmarks bedste badestrande. Rummelige lejligheder uden spildplads Når du træder ind i én af lejlighederne, bliver du budt velkommen af en lys entré. Fra entréen er der adgang til to værelser og herfra også adgang videre til det store køkken/alrum og stue som inviterer til fællesskab, hverdagsliv og plads til mange gæster. Lejlighederne gives ekstra ”dybe” ved store vinduespartier til en smuk sydvendt, og privat, terrasse. De store vinduespartier lukker lyset ind og styrker rumoplevelsen. Lækre materialevalg Gulvene i alle opholdsrum og værelser er laminatplank i træstruktur (Magnum Lucerne Oak). I bryggers og badeværelser er der store 60x60 klinker, som understreger den tidssvarende stil. Dertil et materialevalg, der på én gang er klassisk...

Stor lejlighed på 107 m2 til leje 2670 Greve

På Hundige Strandvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 107 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Hundige Strandvej i 2670

Husleje
Du skal betale 13.825 kr. om måneden for denne lejebolig på Hundige Strandvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 41.475 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2020-12-15.

Andre lejeboliger i 2670 Greve

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 2670 Greve? Du kan i øjeblikket finde 20 lejeboliger i Greve netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.