Nyopført lejlighed i Greve, tæt på København

Faciliteter

Areal
114m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
68 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hundige Strandvej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

15.155 kr

Depositum:

45.465 kr

Leje per måned:

15.155 Kr/md

Moderne velindrettede lejligheder i et plan. Denne lejlighed er beliggende på 1. sal, til højre eller venstre, og har ovenlysvindue der giver lys i køkken/alrum. Lejligheden har depotrum og der er fælles parkering til boligerne. Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed Hundige Strandvej er en attraktiv beliggenhed. Ikke mindst fordi du er tæt på den smukke natur og rekreative områder. Et stenkast fra dit nye hjem, har du ikke mindre end 7 km hvid sandstrand, der rangerer blandt Danmarks bedste badestrande. Rummelige lejligheder uden spildplads Når du træder ind i én af lejlighederne, bliver du budt velkommen af en lys entré. Fra entréen er der adgang til to værelser og herfra også adgang videre til det store køkken/alrum og stue som inviterer til fællesskab, hverdagsliv og plads til mange gæster. Lejlighederne gives ekstra ”dybe” ved store vinduespartier til en smuk altan. Vælger du 1. sal får du fornøjelse af et have adgang til hele to altaner. En på hver side af lejligheden. De store vinduespartier lukker lyset ind og styrker rumoplevelsen. Lækre materialevalg Gulvene i alle opholdsrum og værelser er laminatplank i træstruktur (Magnum Lucerne Oak). I bryggers og ba...

Stor lejlighed på 114 m2 til leje 2670 Greve

På Hundige Strandvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 114 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Hundige Strandvej i 2670

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Hundige Strandvej  ligger på 15.155 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 45.465 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2020-12-15.

Andre lejemål i 2670 Greve

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2670 Greve? I øjeblikket finder du 20 lejeboliger i 2670 Greve her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.