Nyopført lejlighed i Greve, tæt på København udlejes

Faciliteter

Areal
125m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hundige Strandvej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

15.420 kr

Depositum:

46.260 kr

Leje per måned:

15.420 Kr/md

Moderne velindrettede lejlighed i et plan. Denne lejlighed er beliggende i stue etage, til højre eller venstre. Der hører depotrum og fælles parkering til boligerne. Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed Hundige Strandvej er en attraktiv beliggenhed. Ikke mindst fordi du er tæt på den smukke natur og rekreative områder. Et stenkast fra dit nye hjem, har du ikke mindre end 7 km hvid sandstrand, der rangerer blandt Danmarks bedste badestrande. Rummelige lejligheder uden spildplads Når du træder ind i én af lejlighederne, bliver du budt velkommen af en lys entré. Fra entréen er der adgang til to værelser og herfra også adgang videre til det store køkken/alrum og stue som inviterer til fællesskab, hverdagsliv og plads til mange gæster. Lejlighederne gives ekstra ”dybe” ved store vinduespartier til en smuk sydvendt, og privat, terrasse. De store vinduespartier lukker lyset ind og styrker rumoplevelsen. Lækre materialevalg Gulvene i alle opholdsrum og værelser er laminatplank i træstruktur (Magnum Lucerne Oak). I bryggers og badeværelser er der store 60x60 klinker, som understreger den tidssvarende stil. Dertil et materialevalg, der på én gang er klassisk og præcis. D...

Stor lejlighed på 125 m2 til leje 2670 Greve

På Hundige Strandvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 125 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Hundige Strandvej i 2670

Husleje
Du skal betale 15.420 kr. om måneden for dette lejemål på Hundige Strandvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 46.260 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2020-12-15.

Andre lejemål i 2670 Greve

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 2670 Greve? I øjeblikket kan du finde 20 lejeboliger i 2670 Greve her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.