Nyopført lejlighed i Greve, tæt på København udlejes

Faciliteter

Areal
107m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
68 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hundige Strandvej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

14.445 kr

Depositum:

43.335 kr

Leje per måned:

14.445 Kr/md

Moderne velindrettede lejligheder i et plan. Denne lejlighed er beliggende på 1. sal, til højre eller venstre, og har ovenlysvindue der giver lys i køkken/alrum. Lejligheden har depotrum og der er fælles parkering til boligerne. Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed Hundige Strandvej er en attraktiv beliggenhed. Ikke mindst fordi du er tæt på den smukke natur og rekreative områder. Et stenkast fra dit nye hjem, har du ikke mindre end 7 km hvid sandstrand, der rangerer blandt Danmarks bedste badestrande. Rummelige lejligheder uden spildplads Når du træder ind i én af lejlighederne, bliver du budt velkommen af en lys entré. Fra entréen er der adgang til to værelser og herfra også adgang videre til det store køkken/alrum og stue som inviterer til fællesskab, hverdagsliv og plads til mange gæster. Lejlighederne gives ekstra ”dybe” ved store vinduespartier til en smuk sydvendt altan. De store vinduespartier lukker lyset ind og styrker rumoplevelsen. Lækre materialevalg Gulvene i alle opholdsrum og værelser er laminatplank i træstruktur (Magnum Lucerne Oak). I bryggers og badeværelser er der store 60x60 klinker, som understreger den tidssvarende stil. Dertil et material...

Stor lejlighed på 107 m2 til leje 2670 Greve

På Hundige Strandvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 107 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Hundige Strandvej i 2670

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Hundige Strandvej er 14.445 kr.
Depositum
Du skal lægge 43.335 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2020-12-15.

Andre lejeboliger i 2670 Greve

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 2670 Greve? Du kan i øjeblikket finde 20 lejemål i Greve netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.