Nyopført lejlighed på 128m2

Faciliteter

Areal
128m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

1.310 kr/md

Depositum:

28.737 kr

Leje per måned:

9.280 Kr/md

Nama Parken stod klar til indflytning 1. november 2020. Lejlighederne er opført som to punkthuse hver med fire etager og med 13 lejligheder i hvert punkthus og med åbne arealer omkring husene. Punkthus 1 (til venstre på billedet) er opført med kælder, hvor der er depotrum til alle 26 lejligheder. Hver lejlighed har sit eget lille depotrum med nøgle. Den ledige lejlighed er beliggende i punkthus 2. (til højre i billedet) Punkthusene er med elevator som leder til de rummelige lejligheder, hvor solorientering og lysindfald har været i fokus. Alle boligerne har egen terrasse eller altan, en del af dem med mulighed for kig ud over byen. Der er rene og lyse linje, kombineret med gode solide kvalitetsmaterialer. Lejligheden her er beliggende på 1. sal og indrettet med 3 værelser og har køkken med inventar fra Designa placeret åbent i forbindelse med stuen. Her er god plads til både spise- og opholdsafdeling, og lejlighedens 2 værelser er rummelige med plads til opbevaring. Fra både alrummet og og soveværelset er der skydedøre ud til 2 skønne altaner, som ligger henholdsvis sydvest og sydøst. Badeværelset er indrettet med både højsskab og skuffer, hvilket giver gode opbevaringsmulighede...

Stor lejlighed på 128 m2 til leje 8766 Nørre Snede

På Rosendalsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 128 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Rosendalsvej i 8766

Husleje
Huslejen for denne bolig på Rosendalsvej ligger på 9.280 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 28.737 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8766 Nørre Snede

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8766 Nørre Snede? I øjeblikket kan du finde 6 lejeboliger i 8766 Nørre Snede her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.