Nyopført rækkehus i Odense N udlejes

Faciliteter

Areal
120m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
72 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hedelundmarken
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

11.450 kr

Depositum:

34.350 kr

Leje per måned:

11.450 Kr/md

Åbent Hus Søndag 29. november 2020, kl. 10-12 Åbent og lyst rækkehus i et plan. Husene udføres med stort åbent køkken/alrum udlagt med laminatgulve i eg plank, med fast inventar fra HTH og hvidevarer af anerkendt kvalitet. Stænkplade i glas bag kogeplade for praktisk rengøring. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang via terrassedør til have og terrasse. Store børneværelser. Soveværelse med faste garderobeskabe fra HTH. Alle udlagt med laminatgulve i eg plank. Overalt i boligen ses glatte hvide vægge og lofter samt hvidlakeret træværk og glatte hvide døre monteret stålgreb i rustfri og uden dørtrin for optimal betjening. Murede og vandskuret vindueskarme i hvid. Lækre materialevalg. Entre/bryggers udlægges med store klinker i farven antracit. Faste skabe fra HTH. Badeværelset er også udlagt med store klinker i farven antracit. Væghængt toilet med soft close og alle armatur er tyske kvalitetsprodukter. Designafløbsrende i bruseniche. Fast badmiljø fra HTH med håndvask og spejl. Der er forberedt for vaskemaskine, tørretumbler og køle-/fryseskab. Hele husets klima styres trådløst med gulvvarme i alle rum, samt lydisoleret va...

Stor lejlighed på 120 m2 til leje 5270 Odense N

På Hedelundmarken finder du en stor lejlighed til leje med i alt 5 værelser. Lejligheden er på hele 120 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Hedelundmarken i 5270

Husleje
Du skal betale 11.450 kr. om måneden for denne bolig på Hedelundmarken.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 34.350 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2020-12-01.

Andre lejemål i 5270 Odense N

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 5270 Odense N? Du kan i øjeblikket finde 7 boliger til leje i Odense N netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.