Nyopført rækkehus i Odense N udlejes

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hedelundhegnet
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

10.845 kr

Depositum:

32.535 kr

Leje per måned:

10.845 Kr/md

Åbent og lyst rækkehus i et plan. Husene udføres med stort åbent køkken/alrum udlagt med laminatgulve i eg plank, med fast inventar fra HTH og hvidevarer af anerkendt kvalitet. Stænkplade i glas bag kogeplade for praktisk rengøring. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang via terrassedør til have og terrasse. Store børneværelser. Soveværelse med faste garderobeskabe fra HTH. Alle udlagt med laminatgulve i eg plank. Overalt i boligen ses glatte hvide vægge og lofter samt hvidlakeret træværk og glatte hvide døre monteret stålgreb i rustfri og uden dørtrin for optimal betjening. Murede og vandskuret vindueskarme i hvid. Lækre materialevalg. Entre/bryggers udlægges med store klinker i farven antracit. Faste skabe fra HTH. Badeværelset er også udlagt med store klinker i farven antracit. Væghængt toilet med soft close og alle armatur er tyske kvalitetsprodukter. Designafløbsrende i bruseniche. Fast badmiljø fra HTH med håndvask og spejl. Der er forberedt for vaskemaskine, tørretumbler og køle-/fryseskab. Hele husets klima styres trådløst med gulvvarme i alle rum, samt lydisoleret varmegenvindingsanlæg. Lysinstallation med spot i b...

Stor lejlighed på 110 m2 til leje 5270 Odense N

På Hedelundhegnet finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Hedelundhegnet i 5270

Husleje
Du skal betale 10.845 kr. om måneden for dette lejemål på Hedelundhegnet.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 32.535 kr.

Andre lejeboliger i 5270 Odense N

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 5270 Odense N? Du kan i øjeblikket finde 7 lejeboliger i Odense N netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.