Nyopført rækkehus med carport, redskabsrum og egen have

Faciliteter

Areal
85m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Fruerhøjvænget
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

7.795 kr

Depositum:

23.385 kr

Leje per måned:

7.795 Kr/md

Åbent og lyst rækkehus i Brenderup. Husene opføres i et plan med adgang fra entre/bryggers til stort åbent køkken/alrum udlagt med laminatgulve i eg plank, med fast inventar fra HTH og hvidevarer af anerkendt kvalitet. I køkkenet forefindes Kogeplade, ovn, opvaskemaskine og emhætte. Der er forberedt plads til køle- fryseskab, som lejer selv har med. Stænkplade bag kogeplade for praktisk rengøring. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang via terrassedør til have og terrasse. Stort værelse. Soveværelse med faste garderobeskabe fra HTH. Alle værelser udlagt med laminat i eg plank. Overalt i boligen ses glatte hvide vægge og lofter samt hvidelakeret træværk og glatte hvide døre monteret med stålgreb i rustfri og uden dørtrin for optimal betjening. Murede og vandskuret vindues karme i hvid. Vinduerne fra gulv til loft i stue og værelser giver fantastisk lys indfald. Entre/bryggers og bad med store klinker i farven antracit. Faste skabe fra HTH. Der forefindes vask i bryggers og der er forberedt plads til vaskemaskine og tørretumbler, som lejer selv har med. Inventar i bad er Ifö toilet og alle armatur er tyske kvalitetsprodukter. Designafl...

Stor lejlighed på 85 m2 til leje 5464 Brenderup Fyn

På Fruerhøjvænget finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 85 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Fruerhøjvænget i 5464

Husleje
Du skal betale 7.795 kr. om måneden for dette lejemål på Fruerhøjvænget.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 23.385 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-03-01.

Andre lejeboliger i 5464 Brenderup Fyn

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 5464 Brenderup Fyn? Du kan i øjeblikket finde 3 lejemål i Brenderup Fyn netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.