Nyopført rækkehus med carport, redskabsrum og egen have

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
113 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Fruerhøjvænget
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

6.995 kr

Depositum:

20.985 kr

Leje per måned:

6.995 Kr/md

Åbent og lyst rækkehus i Brenderup. Husene opføres i et plan med adgang fra entre/bryggers til stort åbent køkken/alrum udlagt med laminatgulve i eg plank, med fast inventar fra HTH og hvidevarer af anerkendt kvalitet. I køkkenet forefindes Kogeplade, ovn, opvaskemaskine og emhætte. Der er forberedt plads til køle- fryseskab, som lejer selv har med. Stænkplade bag kogeplade for praktisk rengøring. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang via terrassedør til have og terrasse. Stort værelse. Soveværelse med faste garderobeskabe fra HTH. Alle værelser udlagt med laminat i eg plank. Overalt i boligen ses glatte hvide vægge og lofter samt hvidelakeret træværk og glatte hvide døre monteret med stålgreb i rustfri og uden dørtrin for optimal betjening. Murede og vandskuret vindues karme i hvid. Vinduerne fra gulv til loft i stue og værelser giver fantastisk lys indfald. Entre/bryggers og bad med store klinker i farven antracit. Faste skabe fra HTH. Der forefindes vask i bryggers og der er forberedt plads til vaskemaskine og tørretumbler, som lejer selv har med. Inventar i bad er Ifö toilet og alle armatur er tyske kvalitetsprodukter. Designafl...

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 5464 Brenderup Fyn

På Fruerhøjvænget finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 75 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Fruerhøjvænget i 5464

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Fruerhøjvænget  ligger på 6.995 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.985 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-03-01.

Andre lejemål i 5464 Brenderup Fyn

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5464 Brenderup Fyn? I øjeblikket kan du finde 3 lejeboliger i 5464 Brenderup Fyn her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.