Nyopført rækkehus med Carport, redskabsrum og have

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
72 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Frugthaven
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

8.584 kr

Depositum:

25.752 kr

Leje per måned:

8.584 Kr/md

Åbent og lyst rækkehus i Nørre Aaby tæt ved Middelfart by. Husene opføres i et plan med adgang fra entre til stort åbent køkken/alrum udlagt med laminatgulve i eg plank, med fast inventar fra HTH og hvidevarer af anerkendt kvalitet. I køkkenet forefindes køle- fryseskab, kogeplade, ovn, opvaskemaskine og emhætte. Stænkplade bag kogeplade for praktisk rengøring. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang via terrassedør til have og terrasse. Store værelser. Soveværelse med faste garderobeskabe fra HTH. Alle værelser udlagt med laminat i eg plank. Overalt i boligen ses glatte hvide vægge og lofter samt hvidelakeret træværk og glatte hvide døre monteret med stålgreb i rustfri og uden dørtrin for optimal betjening. Murede og vandskuret vindues karme i hvid. vinduerne fra gulv til loft i stue og værelser giver fantastisk lys indfald. Entre/bryggers og bad med store klinker i farven antracit. Faste skabe fra HTH. Der er forberedt plads til vaskemaskine og tørretumbler i bryggers som lejer selv har med. Inventar i bad er Ifö toilet og alle armatur er tyske kvalitetsprodukter. Designafløbsrende i bruseniche. Fast badmiljø fra HTH med håndvask og...

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 5580 Nørre Aaby

På Frugthaven finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Frugthaven i 5580

Husleje
Du skal betale 8.584 kr. om måneden for dette lejemål på Frugthaven.
Depositum
Du skal lægge 25.752 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-02-01.

Andre lejeboliger i 5580 Nørre Aaby

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5580 Nørre Aaby? I øjeblikket finder du 5 lejeboliger i 5580 Nørre Aaby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.