Nyopført rækkehus med carport, redskabsrum og have.

Faciliteter

Areal
115m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Frugthaven
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

9.392 kr

Depositum:

28.176 kr

Leje per måned:

9.392 Kr/md

Åbent og lyst rækkehus i Nørre Aaby tæt ved Middelfart by. Husene opføres i et plan med adgang fra entre til stort åbent køkken/alrum udlagt med laminatgulve i eg plank, med fast inventar fra HTH og hvidevarer af anerkendt kvalitet. I køkkenet forefindes køle- fryseskab, kogeplade, ovn, opvaskemaskine og emhætte. Stænkplade bag kogeplade for praktisk rengøring. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang via terrassedør til have og terrasse. Store værelser. Soveværelse med faste garderobeskabe fra HTH. Alle værelser udlagt med laminat i eg plank. Overalt i boligen ses glatte hvide vægge og lofter samt hvidelakeret træværk og glatte hvide døre monteret med stålgreb i rustfri og uden dørtrin for optimal betjening. Murede og vandskuret vindues karme i hvid. vinduerne fra gulv til loft i stue og værelser giver fantastisk lys indfald. Entre/bryggers og bad med store klinker i farven antracit. Faste skabe fra HTH. Der er forberedt plads til vaskemaskine og tørretumbler i bryggers som lejer selv har med. Inventar i bad er Ifö toilet og alle armatur er tyske kvalitetsprodukter. Designafløbsrende i bruseniche. Fast badmiljø fra HTH med håndvask og...

Stor lejlighed på 115 m2 til leje 5580 Nørre Aaby

På Frugthaven finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 115 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Frugthaven i 5580

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Frugthaven er 9.392 kr.
Depositum
Du skal lægge 28.176 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-02-01.

Andre lejemål i 5580 Nørre Aaby

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 5580 Nørre Aaby? Du kan i øjeblikket finde 5 lejeboliger i Nørre Aaby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.