Nyopført rækkehus med carport, redskabsrum og egen have

Faciliteter

Areal
85m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
66 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Fruerhøjvænget
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

7.795 kr

Depositum:

23.385 kr

Leje per måned:

7.795 Kr/md

Åbent og lyst rækkehus i Brenderup. Husene opføres i et plan med adgang fra entre/bryggers til stort åbent køkken/alrum udlagt med laminatgulve i eg plank, med fast inventar fra HTH og hvidevarer af anerkendt kvalitet. I køkkenet forefindes Kogeplade, ovn, opvaskemaskine og emhætte. Der er forberedt plads til køle- fryseskab, som lejer selv har med. Stænkplade bag kogeplade for praktisk rengøring. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang via terrassedør til have og terrasse. Store værelser. Soveværelse med faste garderobeskabe fra HTH. Alle værelser udlagt med laminat i eg plank. Overalt i boligen ses glatte hvide vægge og lofter samt hvidelakeret træværk og glatte hvide døre monteret med stålgreb i rustfri og uden dørtrin for optimal betjening. Murede og vandskuret vindues karme i hvid. Vinduerne fra gulv til loft i stue og værelser giver fantastisk lys indfald. Entre/bryggers og bad med store klinker i farven antracit. Faste skabe fra HTH. Der forefindes vask i bryggers og der er forberedt plads til vaskemaskine og tørretumbler, som lejer selv har med. Inventar i bad er Ifö toilet og alle armatur er tyske kvalitetsprodukter. Designaf...

Stor lejlighed på 85 m2 til leje 5464 Brenderup Fyn

På Fruerhøjvænget finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 85 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Fruerhøjvænget i 5464

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Fruerhøjvænget er 7.795 kr.
Depositum
Du skal lægge 23.385 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-03-01.

Andre lejeboliger i 5464 Brenderup Fyn

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5464 Brenderup Fyn? I øjeblikket finder du 3 lejeboliger i 5464 Brenderup Fyn her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.