Nyopført rækkehus med redskabsrum og egen have. Udlejes i Hinnerup

Faciliteter

Areal
109m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
113 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Skovmårvej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

10.685 kr

Depositum:

32.055 kr

Leje per måned:

10.685 Kr/md

Åbent og lyst rækkehus Rækkehusene indrettes lyse og venlige. Store vinduer og glaspartier med godt lysindfald overalt. Der ses hvide glatte vægge, lofter i hvid ultrafin træbeton fra Troldtekt for fantastisk akustik i boligen. Lyse gulve i køkken/alrum, stue og værelser af laminat som eg plank. Entre, bryggers, badeværelse og brus udføres med store lækre klinkegulve i mørkegrå. Alle døre i glat hvid med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal betjening. Vindues bundstykker mures og vandskures i hvid. Vægge mod gulv afsluttes med hvide glatte fodpaneler. Rækkehus med fine detaljer Køkken, bad, bryggers og soveværelse monteres med moderne HTH-moduler i glat hvid afslutning og med rustfri greb. Bordplader i praktisk laminat i farven rustik skifer med rummelige stålvask. Stænkplade bag kogesektion, for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Væghængt toilet med soft close-sæde, kvalitets armaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche. Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet. Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i bryggers som lejer selv anskaffer. Lysinstallation med spot i bad, bryggers/entre. Endvidere spot i ...

Stor lejlighed på 109 m2 til leje 8382 Hinnerup

På Skovmårvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 109 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Skovmårvej i 8382

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Skovmårvej ligger på 10.685 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 32.055 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-03-01.

Andre lejemål i 8382 Hinnerup

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8382 Hinnerup? Du kan i øjeblikket finde 3 lejemål i Hinnerup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.