Nyopførte lejligheder tæt på Universitetet

Faciliteter

Areal
45m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
19 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Gøteborg Allé
Forbrug:

480 kr/md

Forudbetalt leje:

20.163 kr

Depositum:

20.163 kr

Leje per måned:

6.721 Kr/md

Nyopført 2 værelses lejlighed tæt på Universitetet

Lejlighed til leje på 45 m2 i 8200 Aarhus N

I denne lejlighed på Gøteborg Allé i Aarhus N får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 45 m2.

Om lejemålet på Gøteborg Allé i 8200

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Gøteborg Allé er 6.721 kr.
Depositum
Du skal lægge 20.163 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8200 Aarhus N

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8200 Aarhus N? I øjeblikket finder du 97 lejeboliger i 8200 Aarhus N her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.