Bo centralt i Lyngby

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. maj 2021
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

920 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

44.700 kr

Leje per måned:

14.900 Kr/md

Kanalvejshusene ligger i hjertet af Kgs. Lyngby. Her er gåafstand til Lyngby Hovedgade, Lyngby Storcenter og Magasin. Der er kun få skridt til Lyngby Lokalbane, som forbinder Kgs Lyngby med Nærum og Jægersborg, og med S-tog fra Lyngby station er der kun 15 minutter til Nørreport st. Og om nogle år vil man også kunne tage letbanen direkte fra Kgs. Lyngby. Ambitionen for Kanalvejsboligerne er at skabe de perfekte rammer om en moderne bolig, der med komfort og funktionalitet opfylder de fleste boligdrømme. Med 145 boliger på 64 -173 m² fordelt på 2-5 værelser er der rig mulighed for at finde en bolig, der matcher dit behov. Lejlighederne er indrettet med HTH-køkkener og HTH-badeværelser. Der kommer lys fra flere sider, og de fleste lejligheder har store altaner, hvor man kan nyde kaffen og udsigten til det hyggelige miljø ved Kanalvej. Alle lejlighederne har depotrum enten i boligen eller i kælderen, og det er muligt at leje p-plads i kælderen. I stueetagen kommer der dagligvarebutik, fitnesscenter samt caféer og restauranter. Det er tilladt at have éen hund af godkendt  optil 10 kg. Det er endvidere tilladt at have en indekat i lejlighederne fra 1. sal og op.

Stor lejlighed på 84 m2 til leje 2800 Kongens Lyngby

På Kanalvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 84 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Kanalvej i 2800

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Kanalvej  ligger på 14.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 44.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 2800 Kongens Lyngby

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2800 Kongens Lyngby? I øjeblikket kan du finde 109 lejeboliger i 2800 Kongens Lyngby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.