Nyopførte moderne lejligheder i skønne Hillerød

Faciliteter

Areal
120m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
166 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Slangerupgade
Forbrug:

1.292 kr/md

Depositum:

41.250 kr

Leje per måned:

13.750 Kr/md

Lejlighederne er mellem 66 - 156 m , har 2-4 værelser og er opført i gode, velkendte materialer. Boligernes størrelse er nøje afstemt målgruppens behov, og alle lejligheder har enten terrasse eller altan. Området mellem bygningerne udlægges med grønne arealer, hvor børn får plads til leg, og voksne kan nyde en rolig stund i solen. Hertil kommer et stort parkeringsområde samt et depotrum med til hver lejlighed. Som en ekstra bonus er nærmeste supermarked blot 200 meter fra hoveddøren, og der er ikke meget længere til Slotsarkaderne. Derudover er der også både skole, daginstitutioner og S-togsstation i nærheden.

Stor lejlighed på 120 m2 til leje 3400 Hillerød

På Slangerupgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 120 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Slangerupgade i 3400

Husleje
Du skal betale 13.750 kr. om måneden for dette lejemål på Slangerupgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 41.250 kr.

Andre lejemål i 3400 Hillerød

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 3400 Hillerød? I øjeblikket kan du finde 167 lejeboliger i 3400 Hillerød her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.