Nyopførte rækkehus centralt i Kjellerup

Faciliteter

Areal
106m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
186 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Søndergade
Forbrug:

650 kr/md

Forudbetalt leje:

8.900 kr

Depositum:

26.700 kr

Leje per måned:

8.900 Kr/md

Søger du et rækkehus centralt i byen, så er projektet her på , det oplagte valg for dig. Her finder du to boligtyper på hhv. 90 m² og 106 m². Husleje på boligtype B er kr. 7.550 Husleje på boligtype C er kr. 8.900. Området er beliggende tilbagetrukket fra vejen og er med hyggeligt terrasse og have område til hver bolig. Så man kan nyde sit eget uderum. Der findes et redskabsrum ved hver bolig og der parkeringsplads til hver bolig. Her er fokus på en moderne og funktionsdygtig planløsning med gode store værelser samt et hyggeligt åbent køkken alrum, som fungere som boligens samlingspunkt. Har boligerne din interesse, så kontakt EDC Kjellerup allerede i dag.

Stort hus på 106 m2 til leje 8620 Kjellerup

På Søndergade finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 106 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Søndergade i 8620

Husleje
Huslejen for denne bolig på Søndergade  ligger på 8.900 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.700 kr.

Andre lejeboliger i 8620 Kjellerup

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8620 Kjellerup? I øjeblikket kan du finde 21 lejeboliger i 8620 Kjellerup her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.