Nyopførte rækkehuse i populært område

Faciliteter

Areal
116m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Hans Jørgensensvej
Forudbetalt leje:

11.350 kr

Depositum:

34.050 kr

Leje per måned:

11.350 Kr/md

Med en rigtig skøn beliggenhed I Vinding, er der 23 rækkehuse under opførelse til udlejning. Boligerne udføres i flot og gennemtænkt arkitektur, hvor alle boligerne opføres i teglsten samt mat, gråt ståltag. Med en meget gennemtænkt planløsning, er boligerne udnyttet maksimalt og tilfredsstiller derfor de fleste lejer. Dette rækkehus byder på: Stort køkken/alrum Entre Toilet i stueetage Badeværelse på 1 sal 3 værelser Gulvvarme i stueetage samt badeværelse God mulighed for parkering Egen terrasse Vinding er et meget familievenligt område med både skole, daginstitution og gode handelsmuligheder. I tilknytning til skolen er der gode idrætsfaciliteter samt et gennemgående stisystem som binder byens øvrige områder sammen. Skal du bo dette skønne rækkehus? Så tøv ikke med, at kontakte EDC på 75 82 25 22

Stort hus på 116 m2 til leje 7100 Vejle

På Hans Jørgensensvej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 116 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Hans Jørgensensvej i 7100

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Hans Jørgensensvej  ligger på 11.350 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 34.050 kr.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket finder du 232 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.