Nyopførte rækkehuse i populært område

Faciliteter

Areal
111m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Hans Jørgensensvej
Forudbetalt leje:

10.950 kr

Depositum:

32.850 kr

Leje per måned:

10.950 Kr/md

Med en rigtig skøn beliggenhed I Vinding, er der 23 rækkehuse under opførelse til udlejning. Boligerne udføres i flot og gennemtænkt arkitektur, hvor alle boligerne opføres i teglsten samt mat, gråt ståltag. Med en meget gennemtænkt planløsning, er boligerne udnyttet maksimalt og tilfredsstiller derfor de fleste lejer. Dette rækkehus byder på: Stort køkken/alrum Entre Toilet i stueetage Badeværelse på 1 sal 3 værelser Gulvvarme i stueetage samt badeværelse God mulighed for parkering Egen terrasse Vinding er et meget familievenligt område med både skole, daginstitution og gode handelsmuligheder. I tilknytning til skolen er der gode idrætsfaciliteter samt et gennemgående stisystem som binder byens øvrige områder sammen. Skal du bo dette skønne rækkehus? Så tøv ikke med, at kontakte EDC på 75 82 25 22

Stort hus på 111 m2 til leje 7100 Vejle

På Hans Jørgensensvej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 111 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Hans Jørgensensvej i 7100

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Hans Jørgensensvej er 10.950 kr.
Depositum
Du skal lægge 32.850 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket kan du finde 232 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.